Sammanfattning av veckorna som gått....

Börjar vara längesedan man skrev ett inlägg här. Så nu är de kanske dags.

Lite lustigt faktiskt, trots att man ännu har någon slags semester så är de som att man ändå inte riktigt tar sig tid till att göra allt man har tänkt göra. Som att t.ex uppdatera här någon gång. Så nu ska jag väl försöka ta och göra det.

 

Sen jag skrev förra gången, dvs runt den 24e augusti så har man ju hunnit med en del ändå. Jag har hunnit vara i Järvträsk och bara tagit de lugnt, umgåtts med folket där samt plockat både hallon och blåbär. Då fick de fungera mer som en förkylningskur och nog fungerade de. Jag blev av med förkylningen rätt fort efter det. Och det har fungerat ända tills nu och förhoppningsvis längre med men..

 

 

Sen har man hunnit med att vara i Arvidsjaur en del, lite filmkvällar, åka bil hit och dit och fram och tillbaka, många promenader, lite äta-ute-grejer, partyn, födelsedagsfirande m.m. Så det har ändå varit bra veckor, utan tvekan. Och som jag brukar säga, jag lyckas få fullt upp på schemat även om jag är sysslolös just nu. Så inte blir de alltför mycket bara gå hemma och vara helt utan någonting att göra så det är ju skönt. Finns ju alltid folk att umgås med nästan oavsett var man är, om man så är i Korpilombolo eller i Järvträsk eller kanske i Arvidsjaur.

 

Var ute en dag också för att leta efter en båt, men sen då vi väl kom på plats så var inte båten där. Stulen? Fyndat Flintastek 14.90 kr/kg har man också så snart får man väl lägga in någon grillafton i schemat.

 

Sen har man hunnit med ett besök i Piteå och i Framnäs och Öjebyn också såklart. Födelsedagsfirande med utgång, 18 år är alltid trevligt att fylla : ) I Piteå hann jag även med lite shopping av jeans och tröja så det är ju alltid nånting, bra att förnya sig då och då.
Har även hunnit med ett besök på Sandbackaskolan och det är ju alltid lika trevligt. Skulle lämna nå papper åt en kompis så då kan man ju lika gärna passa på att bara gå runt medan man samtidigt letar mentorn. Så att, nog ska man förena nytta med nöje som jag brukar påpeka här och där.

 

 

 

Få se, har även hunnit vara chaufför två gånger på veckorna här. Till Skellefteå en gång och en gång till Arvidsjaur med bil och inom byn med båt. Sen var vi lite impulsivt till Skellefteå i tordags, jag och några till så de är ju också trevliga grejer.

Igår var jag flytthjälp, bar nå möbler, nån hylla och lite porslin m.m så det är ju också trevligt och sen blev man bjuden på middag dessutom så det var härligt.

 

Så, det är väl en sammanfattning på veckorna som gått sen jag sist uppdaterade. Har väl inte riktigt tagit allt men en slags sammanfattning av de hela om inte annat.

 

 

 


RSS 2.0