Produktivt

Så, nu är jag hemma igen. Jag kom visserligen hem från Rökåberg för ett par timmar sedan men nu syftar jag på rundturen här i byn med Elvira :) Hon och hennes bror skulle till Arvidsjaur så då valde de att fara förbi här i Järvträsk. Blev att sitta och prata en stund och så förstås rundturen här i byn som sagt.

Då kan jag ta och berätta lite om gårdagen som jag tidigare nämnde som produktiv. Jag hade ju klipptid 14.45, så det jag gjorde innan var att.. till att börja med så var jag förbi på skolan direkt jag kom. Jag gjorde  bort en grej i BF såhär nu på slutet, det gick bra och snabbt.
   Sen funderade jag vad jag skulle göra för att fördriva tiden. Då jag körde från hus C så såg jag precis Tommie och Josef och gissade att de skulle fara hem så tänkte fara förbi där, för det hade jag ändå tänkt men inte så tidigt. Innan jag for dit var jag upp till arbetsförmedlingen, men de satt i möte så att de blev inget. Så jag for till Lärkstigen och blev där några tag. :)
   Sen så blev det att jag skulle titta förbi Therese och Andreas, se deras nya hus och så, så jag gjorde det. Där blev jag en stund, pratade och drack kaffe. Sen började klockan närma sig klipptid så då körde jag till Vickan. Justja, jag var på Konsum också innan jag for till Andreas och Therese. Tänkte det kan ju vara skoj att veta för dig som läsare.
   Klippningen gick bra och snabbt, sen gjorde jag åter igen ett besök på Höstigen. Men det var även de sista jag gjorde i arvidsjaur, eller ja jag var förbi på Statoil också och sen for jag hem. Inte långt efter att jag kommit hem, ätit middag och hunnit hit upp till datorn så började jag och Dan prata om att umgås. Han var och är i Rökåberg nu under helgen. Först började vi tänka imorgon men det blev iallafall så att jag for dit igår, runt sju eller någonting sånt for jag. Så efter runt en halvtimme var jag där. Vi umgicks som mest allmänt, satt vid datorn lite, lyssnade på musik och sånt. Det var då riktigt trevligt =) Idag innan jag for var vi ut i skogen med mopeden och tittade på nå vägar och byn och lite sånt. Ja, igår kväll var vi även in till Malå en stund, tänkte att de kan vara skoj att veta.
   Då jag kom hem till byn såg jag Oskar och Ramona så stannade där och pratade i ett tag också. Deltog väl mer eller mindre i krattningen också..

Så att ja, det är väl det. Nu ska jag titta på Postkodmiljonären och sen Talang klockan åtta. Efteråt ska jag och fara och kika hur det går för mor och far. De är på middag hos Klasse med Jörgen och Marika. =)


  

Klar med skolan

Det här blir en kort uppdatering men..

Idag blev jag alldeles klar, jag har väl varit mer eller mindre klar ganska länge, men nu är de helt avslutat. Jag har städat ur skåpet, lämnat in nyckeln och allt det där.
Var sen i Arvidsjaur och gjorde lite ärenden och sånt. Nu ska jag ta och köra till Rökåberg, vara med Dan. En sån där impulsgrej, men jag gillar det :-D

Sen på Lördag blir det att fara till Arvidsjaur och vara där till.. förmodligen någon gång på morgonen. Kommer hem någon gång då som sagt ;p Men i Rökåberg blir jag bara till imorgon någon gång, får se då jag kör hem.

Såja, tänkte bara skriva det så att... ja så att de som läser bloggen vet vad jag sysslar med om dagarna här. Skriver mer sen, är lite stressad.



Veckan som är, kommer och varit

Har ju inte blivit att jag skrivit något riktigt inlägg på ett tag, så tänkte att jag skulle ta och göra det nu så är det gjort. Onsdagen var jag ju som ni vet i Arvidsjaur, torsdagen kunde inte ha blivit en mer lugn dag.
   Fredagen däremot, det var en riktigt härlig dag. Då var jag, Björn, Sofie och Sofia i Umeå och shoppade. För min del blev de som vanligt inte så mycket shoppat, men de andra hittade lyckligtvis underkläder, balkläder m.m. Var ju trevligt att lära känna Umeå stad lite bättre. För där gissar jag att de kan bli en del besök under de närmsta åren. På hemvägen blev det ett besök i Skellefteå, tjejerna skulle på Cubus och titta.

   Lördagen var också en härlig dag. På dagen vet jag inte om de hände så mycket men på kvällen blev de ett besök till Moräng. Vi satt utanför skolan vid grillkåtan där och eldade och pratade. Vi spelade även kubb. Killlaget hade tyvärr lite otur.. Det var iallafall Jag, Sofie, Johan, Oskar, Ramona, Johanna, Jessika, Niklas, Olle, Mikael, Mattias, Hampus och Nina. Jag kan mycket väl ha glömt någon där, så du som läser kan ju påminna mig ifall du vet vem jag glömde..

Söndagen var en mindre händelserik jag. Jag vet inte om jag gjorde just något speciellt. Har inget kort som dokumenterade dagen, så gissar att det inte var så mycket. Eller ja, jag var ute och promenerade, drack kaffe, stod och pratade och lämnade en påse. Så iofs blev det ju en del att skriva om söndagen också.

Igår måndag så var jag till skolan. Vi hade en lektion så det var väl egentligen inte så värt att fara upp. Lektionen var engelska och vi fick iallafall träffade Ankis svärson Josh och hennes dotter. Det var väl de som hände. Sen åkte jag hem med Roger. Det betyder att jag var hemma riktigt tidigt och det är ju skönt.
   Idag har jag varit produktiv, eller ja beror på hur man ser det. Jag har tagit fram båten, enhändigt och själv. Eller det gick väl som till så att jag ringde och frågade om pappa hade något bra tips om hur jag skulle få ner den i sjön. Förra året använde jag gräsklipparen och drog bara ner den till sjön men i år är den ännu inte framtagen. Tidigare om åren har vi haft släpen och bilen och bara backat ner i sjön men det kändes så invecklat och omständigt så jag ville göra ett enklare alternativ. Han föreslog att jag skulle vänta till han eller mamma kom hem så de kunde hjälpa mig. Vi skulle nämligen ha traktorn och pallgafflarna och bära ner båten till sjön vid badstranden eller hemma. Han trodde kanske att jag behövde hjälp.
   Hur som helst, jag tänkte att jag orkar inte vänta tills någon av dem kommer hem så jag prövar själv. Så så fort Gunnar kommit hem med traktorn så bytte jag bort skopan till pallgafflarna, sköt upp båten och bar den till badstranden, sjösatte den och parkerade sedan traktorn, rodde hem till sjölandet vid oss, gick till badstranden och hämtade traktorn samt körde hem den och parkerade nere vid garaget. Så enkelt var det, gick dessutom snabbare än jag förväntat mig.
   Det är väl kanske egentligen de enda produktiva jag gjort idag, men det är ju alltid något. Nej nu ska jag och hämta Bella.

Hoj


22 maj

Det sägs ju att om man tror tillräckligt mycket på någonting så blir det så.


Kvälln

Happen, då ska man väl försök å skriv nå ord om igår..  Var ju då hos Sorselepojka, alla tre var där :) Vi va en massa folk så ja ork int skriv allla.. men he va då iallafall en riktigt rolig kväll.. Hann på Capsicum och vara hem hos dom.. he blev en lång kväll, höll igångtyp ett halvt dygn.. ja börje typ tio i tre, och man kunn väl som säg att ja slute vid fem, eller tog som en paus då.. kring sju va vi hemma i morse :-) Men men..

Imorn ska man till Umeå =)

Tagga för toxic och mösspåtagningsfest 30 Maj :-)

ne nu ska ja int skriv nå mer, bli snart å lägg se..



Återberättelse av veckan

Då var veckan slut, den har varit bra. Har inte känts så lång eller så, det är skönt. I måndags hade vi vårt sista elevråd på skolan. Blev egentligen inte så mycket sagt. Ska väl ut och äta lunch med elevrådet också här någon dag, vet dock inte när. Det är väl de som händer nu som har med elevrådet att göra, sen är de inget mer. På engelska på morgon hade vi nationella, speaking.
   I måndags så stannade jag även i Arvidsjaur, hos Andreas. Blev att prata, spela tvspel och vara med lite folk en stund, det är väl som det. Det var då trevligt i alla fall.

I tisdags var jag ledig, så då for jag hem på morgonen med bussen som gick vid åtta. Då var jag bara hemma mest, tog de lugnt, var ute och gick och lite sånt där. Då sjön även stenen, nivet ”när sjunker stenen-stenen.”

I onsdags var de åter igen skola. Har ”idrott” på bf-tiden, det gick bra. Vi hade brännboll och några lekar som uppvärmning och avslutning.
   På kvällen på onsdag var jag och hjälpte till att sätta upp den nya studsmattan. Är i princip en likadan som den vi hade tidigare, kan vara lite andra mått. Skillnaden annars är att skynket eller vad de nu kallas är grönt istället för blått som de förra var.

Sen var de torsdag, hade bara en lektion så körde bil upp. Det var engelska vi hade. Gjorde klart lite uppgifter och sånt, nu börjar de inte vara länge kvar tills det är klart. Efter skolan så var det tänkt jag skulle hem så fort som möjligt för att Bella var hemma själv, men var förbi hos Sorsele en stund och pratade lite.
   Sen då man väl var hemma så hade de blivit riktigt varmt. Sofia kom förbi och vi satt ute i solen på altan. Sen gick vi till studsmattan en stund innan middagen.
   Efter middagen var jag ute och gick med Sofie och Bella. Det var väl som det som hände torsdagen, inte så mycket mer. Var då härligt med sovmorgon, for upp till tolv och kom hem runt halv tre, tre.
   En annan härlig sak var att isen har försvunnit från sjön, tror all är borta. Det känns riktigt skönt, hoppas på att snart kunna få ner båten.

Nu idag fredag har de väl inte hänt så mycket ännu. Vi skulle färdigställa några uppgifter på svenskan i morse, sen hade vi religionsprov. Jag trodde inte de skulle gå så bra, men de gick mycket bättre än jag trodde. Han hann även rätta så jag fick veta hur de gick på provet. Jag såg fel på klockan och stressade onaturligt mycket, så de ledde till att jag hann göra klart Svenska B medan jag väntade på de andra. Hade två inlämningsuppgifter som vi skulle sysselsätta oss med, det var som de sista. Kan ju hända att det är någonting jag ska göra om eller förbättra eller någon, annars så är de då helt klart.
   Sen såg jag att nordnytt var på skolan, så man får väl se här framöver om de kommer något reportage om skolan. Har ingen aning vad de gjorde där egentligen. Han stod och filmade husen såg de ut som.
   Jag insåg att jag skulle hinna med ett-bussen hem, så de blev att komma hem något tidigare än vanligt. Den går ju 13.15 nuförtiden så jag var väl hemma här just innan två eller någonting sånt, den var lite försenad också, men de är sånt som händer.
  

Det är min vecka lite kort. Ikväll var det tänkt att stanna i arvidsjaur, men de blir imorgon som vi åker upp istället. Då ska vi väl eventuellt grilla, sen blir de väl kanske Capsicum eller någonting sånt, får se vad som händer. Känns då skönt att det är helg.
   Ikväll ska vi väl kanske se Talang hoppas jag, klockan åtta tv4 :-D


Älvsbyn, Storgatan, Arvidsjaur X3, Chaufför och kossor

Jag tycker att rubriken sammanfattar min helg någorlunda så bra, kunde säkert ha haft med fler nyckelord som man kan associera till, men det får jag väl annars ha med här i själva avhandlingen eller vad det nu kallas.
   I fredags efter skolan körde jag i alla fall till Älvsbyn, till Dan. Det var soligt och varmt ute så första timmarna satt vi ute på balkongen, pratade och sånt. Efter ett tag gick vi in.
   Senare på kvällen började vi höra om några kompisar till honom som var ute på ett område vid Parkskolan och spelade kubb. Så att vi for dit i alla fall. Lite kuriosa är att Parkskolan är ju även namnet på grundskolan i Glommersträsk, men Parkskolan i Älvsbyn tror jag är mellanstadium eller lågstadium, eller?
   Där var det folk i alla fall, kom även fler efter ett tag. Jag kommer dock inte ihåg namnet på alla. Så att.. men trevliga var dem i alla fall. Det är ju alltid trevligt att träffa lite nytt folk. Så jag hade definitivt kul. Jag vet inte hur länge vi var där riktigt, men kanske 1-2? Jag vet inte riktigt, men sen for vi i alla fall till grannen hans på eftermöte som de så vackert kallades.
   Senare så gick vi in till Dan igen, käkade lite och sen lade vi oss och snacka ett tag bara innan vi somnade. Skulle gissa på att vi somnade nånstans kring 4-5.
   Dagen efter steg vi väl upp sådär mitt på dagen, käkade och sen spelade vi lite tvspel som omväxling. Det var ett tag sen man spelade nintendo 64-spel.
   Någon gång innan middagstid så körde man hemåt, var in i Arvidsjaur också en sväng, kollade läget och lite sånt där. Var hemma lagom till middagstid.

Var som tvungen att fara hem igår för skulle vara chaufför till arvidsjaur på kvällen, var de sagt. Så blev de också. Vid halv sju körde jag upp mor och far. A-frakt hade någon fest 8-9, dvs både fredag och lördag, men det blev i alla fall igår mor och far var upp. Sen var det ju ”Dans till Ola och Jag” eller någonting sånt, alltså det var bandet som spelade på Laponia. Så då var det ju allmänt disco, 22-02. Senare ringde Klasse och han hade funderat om Missenträsk eller Glommersträsk och undrade ifall jag hade lust att köra honom dit, och självklart hade jag ju det. Det blev i varje fall att han for till Glommersträsk, till Patrik, en av chaufförerna våra. Då vi väl var där visade det sig att Patrik också var sugen på att fara till Arvidsjaur, så eftersom jag skulle hämta mor och far någon gång på natten så undrade dem om jag kunde fara tidigare så att de hann in på Laponia ett par timmar, och självfallet gick det ju bra. Jag funderade bara vad jag skulle göra i arvidsjaur, men jag tänkte att nog hittar jag väl alltid någonting. 


   Jag körde hans Volvo S60 till Glommersträsk i alla fall, den är riktigt skön att göra. Har ju kört den förut också så.. Hur som helst, for hem en liten stund och bytte bil till passaten. Sen körde man tillbaka till Glommersträsk, drack kaffe och sånt där medan de hann dricka lite innan vi skulle fara. Kring tio så for vi i alla fall, hade hört att det var riktigt mycket folk på laponia, så det var ju perfekt. Då vi kom till Arvidsjaur var vi först till bankomaten och sen skjutsade jag upp dem till Laponia. Sen började jag kolla runt om vars folk var och vad dem gjorde ikväll. Blev i alla fall att jag fick sällskap av Behm & Jens M. Följde dem på Capsicum efter att vi hade raggat runt ett par varv på samhället. När vi kom dit var det ”stängt”, eller de skulle stänga vid elva men det var fullt av folk därinne så det var nog inte så noga. Där var  det fullt av flygare och k4ingar. Så det var inte en själ man kände, bara kände igen. Sen var de ju givetvis många vuxna där.
   Det gjorde inte så mycket, för vi hade nog så trevligt ändå. Efter ett tag började vi bekanta oss med några flygare i tvåan och sen satt vi och pratade med några k4ingar, nyblivande för dem var födda -89.
   Jens och Mattias drack sig halvberusade och sen började de känna för att fara på Laponia trots allt. Själv blev man bjuden på en läsk, en passionssoda av bartendern. Han tyckte ju först att jag skulle beställa någon alkoholhaltigt för han tyckte jag såg nykter ut. Så då sa jag att, tyvärr men nästa gång, är chaufför ikväll som omväxling, så då fick jag en läsk. J
   Efter den så körde vi vidare till Laponia. Parkerade bilen och tänkte att jag följer dem en bit. Jag skulle inte gå in, utan bara stå därute vid entrén och just där vid insläppet, men tog mig inte längre än ingången så träffade jag folk jag kände. Mimmi, Annelie, Emelie m.fl
   Sen gick jag in, happ då träffade man ännu fler. Det var fullt av sorselebor där, och det gillar man ju. Däremot visste jag inte namnet på riktigt alla. Jag ska väl ta och försöka undersöka den saken närmare. Jag brukar ju inte ha problem med namn, men när jag aldrig ha vetat dem blev de genast knepigare.
   Efter ett tag for jag vidare, jag visste inte vad jag skulle göra så jag skrev till johan, precis då jag hade fått tillbaka ett svar så mötte jag honom och det blev i alla fall så att vi stod på sandbackaparkeringen mot statoil och pratade, i typ ett tag. Han, Jens H och Malin var ute och körde.
   Bytte lite ord med honom osv. Då klockan började bli lite mer så for jag tillbaka till Laponia, tänkte att jag lär säkert träffa folk att prata med. Kändes segt att köra runt själv.
   Jag hann vara taxi till Cazba tre varv, gick ju det också. När klockan blev två så var jag på Laponia och inväntade de äldre. De visade sig bara vara Pappa, Bobben och Patrik kvar, av de som skulle åka med hem alltså. Till slut kom de, kring kvart över två, men då hade dem ju förstås osagt hejdå till alla så de tog ett tag. De hade börjat prata om att också fara på Cazba eftersom det var nattöppet, men det blev i alla fall så att dem for på en efterfest på Storgatan. Så där blev de whisky och ett par öl. När klockan började närma sig halv fyra så skulle vi börja fara hemåt vägen.
   Jag var egentligen inte trött då jag körde hem, men jag kände ändå att de skulle vara skönt att sova. Jag hade haft en rolig kväll och att lägga sig och sova kändes som en god idé. Men kvällen var tydligen inte slut än. 


   Då vi kom till korsningen, Lycksele, Norsjö, alltså där riksväg 365 går till 95:an. Där i alla fall såg jag på långt håll någonting som såg ut som en gigantisk älg. Den var bredare men lite lägre i höjd. I vilket fall som helst, de andra som satt i bilen hade trots omständigheter uppmärksammat det jag såg, till slut sa någon då vi kom närmare, ”det är ju en ko!” Jag trodde inte mina ögon, men där stod i alla fall en ko, han stod i diket, ungefär just vid skylten. Nivet där de står ”Norsjö 52, Arvidsjaur 43 osv osv”
   De sa vi skulle stanna av så vi gjorde de. Vi bröt mot lagen, parkerade på huvudled! Åja… Kring fyra är inte vägen så trafikerad.
   De kom i alla fall på vem ägaren kunde vara och de var i full färd med att ringa. Jag tyckte de lät lite plågsamt att ringa och väcka någon sådär, men vad gör man? De sa det var en snäll och rar herre så att. Pinsamt om man ringer till fel ägare ;p Tur inte så många har kossor i Glommersträsk.
   Inget svar då de ringde, förmodligen sov personen, vilket inte är så konstigt. Då vi körde hem var inte en själ ute, det var vi och kossan.
   Vi körde upp till personen vi trodde ägde kossan och de gick och knackade på. Till slut öppnade han, och det måste ha låtit galet. För de var ju inte direkt nyktra de som förklarade, och så står de och tjollrar om en kossa på riksväg 95. Han skulle bara ta på sig kläder sa han, sen kom han.
Då sa pappa en sak som lät så rolig ”Han kunn ju int va plogar, då få he ju int ta så läng å ta oppå se klädren” tyckte de lät skoj bara.
   Han kom i alla fall och följde oss med, vi erbjöd han skjuts ner till storvägen. Så nu började jakten, kossan ville inte fångas, men till slut så lyckades han locka in den och upp till ladugården. Det tog dock drygt en halvtimme, men i alla fall.

Till slut var vi i alla fall hemma. Då hade strömmen varit borta under kvällen så internet ville inte funka och vi hade inget vatten. Idag funkar de som tur var.
   Det är väl lite kort min helg i alla fall. Kanske inte är så många som orkat läsa, men i alla fall.


Onsdag

Då var det onsdag, brukar ofta kännas skönt med onsdag för då är det bara två dagar kvar av veckan, varav en av dagarna har bara två lektioner. Så det är skönt.
   Det lär inte bli särskilt långt inlägg nu, tänkte som mest bara sammanfatta vad som händer och har hänt under veckan. I måndags på Bf-timmen hade vi typ idrott. Vi var på Gielas och vår lärarinnas kille hade lektionen med oss. Han är cirkuspedagog och vi fick pröva på och chans att lära oss hur man går på trapets, jonglera och några grejer som jag inte kan namnet på. Det var iallafall en intressant och lärorik lektion. Vi fick även tips till hur vi kan göra våra lektioner som vi ska ha.
   Så, det var det som hände måndagen. Tisdagen var vi lediga, iallafall under Bf-tiden. I slutet av dagen hade vi tyska. Det var officiellt den sista lektionen. Birgitta bjöd på hallontårta med läsk till. Sen så skulle vi göra en Schultüte. Det är en grej som ser ut som en dumstrut ungefär, fast mindre. Den får man då man börjar skolan i Tyskland, fylld med lite godsaker och skolgrejer.
   Jag lånade även en film av henne, titanic och såklart dubbad på tyska. Det är de som är så roligt med tyskarna, att de dubbar allt, amerikanska tvserier osv, allt! Det märkte vi på Malta att italierna också gör. Det är lite synd för dom, de missar så mycket gratis-lektioner i engelska, så att säga. Såg iallafall halva igår och nu har jag sett andra halvan. Den är så bra!
   Det kändes till en stund konstigt att se den på tyska, men jag vande mig vid rösterna. Så den var helt okej att se. Dessutom lär man sig ju lite av att se filmer, så känns de då iallafall. Kommer inte på något konkret ord eller någon mening jag har lärt mig, men något är det iallafall.

Det är väl vad som har hänt under början av veckan. Idag har vi haft självständigt arbete, så under förmiddagen hade jag och ramona lite nostalgilust så vi lyssnade på massa franska låtar som vi hört under högstadiet. Frågade även efter tips efter fler.
   Här är refrängen (tror jag då) till en av dem vi hörde.

   Billy pourvu que tu m'aimes
   Que mon nom s'enroule a ton nom
   Si les gens s'aiment
   Comme nous nous aimons
   Les magiciens reviendront

  
Någon som känner igen den? Kanske är lättare om jag förklarar av som sjungs.
  
  Billy förutsatt att du älskar mig
  Att mitt namn slingras runt ditt namn
  Om människor älskar varandra
   Som vi älskar varandra
   Magiken vill komma tillbaka


   Sen hörde vi ju förstås Sacre Charlemagne och Save vous plantez der choux och Poupée de cire poupée :) Alla var bra, men den första var ändå bäst tycker jag, men alla gick höra. Ändå roligt att höra franska, finns många härliga låtar ;)


Efter att ha sett Titanic kommer jag säkert att fastna på Mein Herz will weitergehen, My heart will go on eller också Mitt hjärta vill fortsätta slå.


Imorgon händer inte mycket, har ett nationella prov för Steg 3 kvar och engelska, där skulle vi nog göra någonting med prepositioner eller någonting, kom inte riktigt ihåg. Eventuellt skulle någon göra speaking i engelska.
   På fredag är det listening och reading direkt på morgonen. :-)

Omväxling kan man lugnt säga.

Omväxling ja, utan tvekan!

 

Var ju chaufför till Piteå ikväll då. Det kan man säga blev lite omväxling från det man är van vid. Är ju mest och kör i Arvidsjaur och delvis Malå, Norsjö och sen har de väl blivit lite i Sorsele senaste tiden också. Ja iofs, förra helgen körde jag ju även i Lycksele.
   Men storleksmässigt är de skillnad. Har ju varit till Skellefteå en gång sen jag fick körkortet, men det blev inte så mycket. Var till Moröbacke och så förstås inne i stan.
   Ikväll har vi legat på raggen förstås, lärt mig hur den går i Piteå. Rätt så simpel ragg. Går väl som mest på Sundsgatan egentligen mellan rondellerna, så då föredrar jag väl den i Arvidsjaur ;)
   Har även varit och träffat massa folk. Det är väl som det jag alltid känner då man far till ett ställe där man känner folk, men som man inte träffar så ofta. Att man ska komma ihåg att höra av sig till alla, annars så hör de väl om de senare och blir lite putta för att man inte hörde av sig. Så därför gäller det att komma ihåg alla och det hoppas jag att jag gjorde, eller nästan men hann tyvärr inte träffa alla. Men flera stycken i alla fall.
   Det som jag egentligen menade med rubriken var väl inte storleken på samhället utan den omväxling som blev angående de härliga dialekterna. I torsdags var man ju i Arvidsjaur och partajade, en del sorselebor, malåbor och folk här och däromkring här förstås och så kör man till Piteå där ingenting är likt dem dialekterna. Så de var definitivt en härlig skillnad, tycker den aer så haerlig, aer svårt å skriiva hour dä låter men.. ;-) De flesta vet väl kanske?
   Blev ett kort inlägg för ska ta och lägga mig, men är riktigt nöjd över dessa dagar. Har utnyttjat tiden bra och fått en del hel saker gjorda, träffat mycket folk osv, och det är väl som då jag trivs bäst.

 

God natt


Andra Maj

Då kan man ju börja sammanfatta dagarna som gått. Torsdagen tillbringade jag ju i Arvidsjaur tillsammans med en massa folk. Tar tid om jag ska räkna upp namn på alla dessa, men bilder finns ju på bdb så där går de ju titta.
   Kvällen var utomordentligt trevlig, hann med både förfest, Capsicum, Laponia (toxicbar) och efterfest. Kvällen blev lång, undrar om vi var hemma kring fem, halv sex på morgon? Vi kom till Arvidsjar just efter fem iallafall. Svårt att sammanfatta kvällen med olika händelser, som sagt bättre att kolla bilder. Tog närmare 400 stycken så..
  
Igår var man till Bredsele park och hälsade på några släktingar som var där. Det var trevligt :-) Det var en moster till pappa, hennes karl och en av deras döttrar.

Idag blir det förmodligen att fara till Piteå, är ju cruising där så blir nog att vara chaufför. Så kameran får väl naturligtvis följa med så ska de väl bli några bilder sen. Har tyvärr inte tid att skriva så långt, tänkte bara uppdatera ifall de finns några trogna läsare..

RSS 2.0