Avresa idag

Idag så åker vi. 22.24 från Jörn, skrev fel på bilddagboken.

Kommer fram efter nio någon gång på söndagmorgon ifall tåget är i tid.
Då är vi nästan två timmar på Stockholm C, sen åker vi med en buss ut till Skavsta, är där 2,5 timme och sen så åker vi till Malta. Kommer fram efter 19.00 någon gång om nu allt är i tid förstås.

Det vet man ju aldrig.

Jag tycker det ska bli spännande, att man åker med klasskompisar man känner gör ju inte saken sämre direkt :)
Vi kommer att ha hur kul som helst, det är jag säker på. Jag ska väl försöka uppdatera bloggen någon gång då och då. Får se hur pass ofta man kommer till en dator och hur mycket tid man har. Men är man där 34 dagar måste det väl finnas någon tid till det, iallafall.

Har inte alltför mycket att skriva, ska börja packa nu eller fortsätta kanske det heter. Man behöver nog en hel del med sig, och det går ju förstås köpa mer där, kläder och sådana saker om man ansåg att det blev för lite.

Aja,
Hoooj :)

 

Malta

Åh vad jag längtar! Tänk, nu är det inte länge kvar, nio dagar endast.
Det kommer att bli en oerhörd upplevelse. 

Kommer sakna alla här hemma hur mycket som helst, så jag hoppas att jag kommer höra av dem en del.
Det är väl det.. blir kul att åka tåg till Stockholm.

Jag har ju som bara åkt en gång och det är hur roligt som helst, fast det är ju roligare då det  är ljust dygnet runt så man får se omgivningen och alla ställen man åker förbi och förstås all vacker skog.

Har inte så mycket att skriva, är full av liv bara. Helt allmänt, vet inte riktigt varför. Känner lycka bara, och det är en riktigt härlig känsla.

Imorgon kör jag förmodligen till Älvsbyn, blir där till lördag.
Det är vad som händer :-)


Framtiden

Ibland får man såna där funderingar om framtiden. Vad ska jag göra efter gymnasiet? Många frågar ju dessutom, speciellt vuxna har ju en tendens att fråga. Då svarar jag oftast att jag inte vet, söka jobb. Det är också vad jag tror jag kommer att göra. Men inom vad? Utan en fullständig utbildning så är det ju inte enkelt på arbetsmarknaden.

Jag skulle ju kunna kolla ifall det gick ta C, D och E-korten eller nånting åt det hållet. Då har jag ju alltid en nödraket.. För jag tror ju inte företaget går under de närmsta åren. Frågan är då, vill jag jobba som lastbilschaufför?

För några tag sedan, eller närmare bestämt några år sedan så hade jag ju en dröm om att bli psykolog, men den drömmen känns alltför långt borta. Efter det kom socionom-linjen till liv i drömmarna. Men det känns också lite långsökt. Det verkar vara ett intressant yrke, men klarar jag vägen dit?

Vad återstår? Efter att ha gått barn och fritid så är man barnskötare, dvs några steg lägre än en förskollärare. Fast problemet är, jag vill inte jobba med barn. Jag vill jobba med ungdomar, vuxna eller möjligtvis äldre.
Det går ju alltid söka praktik på olika ställen och se om man till slut hamnar rätt. En skola skulle jag kunna jobba på faktiskt, eller det är väl lite delade åsikter men jag tror ändå det. För jag har trivts bra under mina tidigare praktikperioder som jag haft på högstadiet. Har ju varit både i Norsjö Oktober 2007 och i Arvidsjaur April 2008. Så det var riktigt bra tider det.


Nej nu ska jag sluta skriva här och vara mer social på msn. ;-)


Wertlos

Okej, det här är min svenska blogg så jag får väl försöka skriva rubriken på svenska nästa gång också.

Ikväll är ingen bra kväll känner jag, det är helt enkelt inte det.
Jag vet inte vad det är men känner mig bara allmänt nere. Ett sånt humör då man bara vill vara hemma och sova egentligen, eller sova vill jag väl inte men vara själv är nog bäst. Hoppas det blir bättre till imorgon.

Jag antar att jag är nervös inför nästa Fredag och så i allmänhet vad som eventuellt ska hända nästa fredag.
Jag vill tro  och hoppas att det kommer att gå bra. Jag vet samtidigt inte vad jag vill och vad jag klarar av. Men det lär jag väl få veta så småningom. Hoppas jag..

Som sagt, ikväll blir en lugn kväll. Hade jag varit mer uppåt hade jag gärna gjort någonting, farit någonstans eller så. Jag vet bara inte var eller med vem eller till vem om jag nu inte far själv någonstans.

En promenad kanske inte är helt fel? Rensa tankarna lite.


Förresten, det finns bra låttexter såna här dagar att lyssna på.
Det är inte ofta nu för tiden som jag har såna här dagar, men ikväll blev visst en sådan. Tidigare idag så har det varit bra. Skoldagen har gått rätt fort och lektionerna har varit roliga, bortsett från religionen, det är bara inte min grej så jag är nog inte särskilt engagerad på timmarna. Tyvärr.

Hmm, suck. Hade gärna pratat med någon men finner inte direkt några ord. Vill heller inte störa någon. Så det får utebli.

Nej! Nu måste jag rycka upp mig och göra någonting.





RSS 2.0