Dagarna går för fort...

Känner att det är en evighet sen jag skrev senast men det blir inte riktigt att jag tar mig tid. Är inne på tredje veckan nu på Dannes kyl & ljud och det upptar en del av dagen så det blir helt enkelt inte av men jag ska försöka bättra mig.
Det har varit två lärorika veckor hittills och jag lär mig saker hela tiden. Det är verkligen en hel vetenskap och det är saker man som vanlig svensson inte märker och ser och vet framförallt. Eller jag iallafall.
De blir även mycket bilkörning men det är trevligt och man träffar mycket folk. Hunnit med ställen som Malå, Arjeplog, Racksund, Gällivare, Kokträsk, Malå-Vännäs osv. Även i butiken träffar man ju förstås en hel del människor med alla möjliga frågor och funderingar gällande allt möjlighet, vitvaror, hemelektronik, hushållsmaskiner, telefoni, tv m.m. Så det känns kul och omväxlande. Lite tyskar besöker även butiken så får användning för dom kunskaperna också. 
Så vi får se vad det leder till.
I fredags då man kom hem så blev det att vara chaufför till Luleå så det var trevligt. Bilen klarade kylan bra och nu har man fått uppleva hur -30 känns i Luleå och det var verkligen ingen succé. Skönt att det blivit lite mildare men det är trotsallt runt -25 fortfarande. Men bättre än närmare.. -40 :)

Övriga Europa verkar också ha det tufft.. Många som frysit ihjäl runtom i Europa så det är ju inte så trevligt.. :-/
Nu har jag precis läst en saga och rättat den så det var trevligt. Rätt kul att tänka lite och det är lärorikt. 
Funderar på fördriva lite tid vid http://www.belauscht.de/
Det är definitivt någonting att rekommendera för de tyskspråkiga. Det är en tysk version av http://www.tjuvlyssnat.se/ så den är riktigt underhållande.. Så får väl växla mellan sidorna lite =)
Har varit på bilbesiktning för första gången i mitt liv. Dock så är jag osäker på om jag har varit och fått bilen besiktad eller besiktigad.. någon som vet?

RSS 2.0