Komedi och andra lustiga fenomen

Lediga dagar ska nog vara lite som den här har varit. En dag full av komediserier på agendan. Man hinner vara så produktiv att man hinner med några avsnitt av 2 1/2 män, Scrubs, How I met your mother och Jims värld.
Runtom mitt på dagen blev de även en Wallander-film som lite tidsfördriv igen.


Min fastighetsvärd var förbi i morse och fixade brandlarmen så nu lever man väl lite säkrare I guess. Så skulle de nu börja brinna nånstans är väl chansen större att jag märker det.

I övrigt idag har jag försökta komma på vad som inträffade här i huset eller utanför huset runt kl 01.00 natten som var. Plötsligt hördes bara en duns och hela lägenheten vibrerade för några sekunder. Sen var allt bara tyst igen. Har inte kommit på så mycket vettigt. Min granne hörde nämligen samma ljud, vilket jag halvt om halvt kunde tro orsakades av just honom, men nej. Vad kan de då ha varit?
Han hade en teori om nån explosion nånstans, men vem vet.



Åja, skönt är det iallafall att ha hunnit få in all möbler och sånt där som ska in i nylägenheten så ja, det är som toppen. Då är det jobb som väntar tisdag, onsdag, torsdag och fredag så det ska bli trevligt. Jobbar kväll så det låter som sovmorgon.


I helgen var ju Jokkmokksmarknaden, för de 406e året i rad. Dock var jag inte tid i år heller. Men det är väl ingen brådska, nog hinner jag. Däremot verkade vääldigt många andra ha varit där fick jag erfara. Var till Malå på lördagkvällen istället, minst lika trevligt.


Som en avslutning här kan jag ta och berätta om en av de saker som verkligt gjorde att jag sken mer än vanligt den resterande tiden på jobbet i lördags.
På morgonen så kom en av reseledarna fram till mig, hon tillhörde en av charterbussarna. Hon berättade att hon jobbat som reseledare sen 1987 och besökt många hotell och träffat oerhört mycket folk inom servicebranschen men aldrig mött någon som var så serviceinriktad, trevlig, intresserad och mån om gästerna som jag var.
Och sen så utvecklade hon det lite mer, det värmde verkligen!
Kvällen innan och den här morgonen hade jag visat mig vara till stor hjälp för henne förklarade hon också så det kändes ju bra att det verkade finnas goda skäl.

Hon råkade nämligen ha väldigt många frågor angående turistinformation, om trakten, byarna runtomkring, industrier, turism, svenska lappland, arvidsjaur och allt möjligt intressant. Just precis sånt jag faktiskt kan svara på så det var ju kul :)



Nu ska jag ta och dricka lite te innan 2 1/2 män börjar på tv6 :)

RSS 2.0