Studentveckan del 1

Jag gör så att jag publicerar måndag - onsdag nu och sen torsdag och fredag för annars är de ingen som orkar läsa det. Är knapert om det är någon som gör de nu ens. Åja, här kommer det.

Då tänkte jag ta och sätta mig ner en stund och sammanfatta studentveckan. Det var i alla fall en av mina bästa veckor i livet och det känns synd att den är över.

   Jag åkte upp till Arvidsjaur med Sofia redan på söndagkväll. Jag hade ju boende så det var ju egentligen inget problem. Lika enkelt att åka upp då istället för att bära massa väskor med sig på skolan och kånka genom hela samhället. Då vi kom upp på kvällen blev väl som en liten förfest för studenten. Det var då riktigt trevligt. Det var i alla fall Malå och Sorsele som var där om vi ska uttrycka det i korta drag.

   Måndag förmiddag var vi på skolan, städade C-huset och fikade med klasserna. Vi städade ju förstås bara på Bf-sidan, men nog var de tillräckligt mycket ändå. Förra året hittade vi en gammal korv från 1998 på ett av skåpen, den var grön kan man säga. Så att någonting sånt hittade vi inte i år. Men då jag, camilla och ramona var uppe vid trapporna och städade fyndade vi lite andra saker som vi inte tyckte hörde hemma där.
   Efteråt åt vi lunch på skolan, man måste ju utnyttja möjligheten då det är gratis. Efter det for jag till rummet, satt där och pratade med Linus och Sofia och vi spelade även kort i några tag. På eftermiddagen skulle vi nämligen till Gabbans stuga och vara där, alla i klassen. Så därför hade jag ingenting annat att göra.
   Lyckades fixa skjuts dig så att vid fem eller någonting sånt så for vi då i alla fall dit. Bastade, spelade spel, pratade och allt möjligt. Några badade men inte jag. Är ju lite frusen av mig. Efter några timmar började det regna och det var inget bra väder alls så då for vi till arvidsjaur igen.  Skrev med några som var hos Sorsele och de sa att vi skulle komma dit, så vi gjorde i alla fall det. Var där någon timme eller kanske till och med några. Tidsbegreppet var väl inte de bästa. Men minns då att vi var i arvidsjaur vid halv elva. Hos sorselepojka var de som vanligt mycket folk och det gillas alltid.

   På tisdagen så var det tårta hos en klasskompis på aftonen men innan det hade jag och josef pratat om att spela Snowboard Kids så var i alla fall över till sorselepojkarna och spelade några tag. Sa efter ett tag att det fanns nå fusk men eftersom det var typ 6-8 år sedan jag spelade så kom jag inte ihåg det. Kom på början och slutet, men inte riktigt. De blåa tricksen kom jag ihåg men dem var ju inte så komplicerade.. nej det är riktig nostalgi!
   Pratade nyss med Elin, mitt snowboard kids är där så ska hämta det imorgon och börja spela igen, bara för att. Det är ju så fruktansvärt roligt!
   Då återgår jag till eftermiddagen. Klockan fem var de tårta hos Emma L, hon fyllde år så därför bjöd hon på tårta. Det var riktigt gott, de hade flera stora smörgåstårtor och nå gräddtårtor och lite av varje. Efteråt begav vi oss till Emil på klassfest. Där spelade vi Alias, nå annat spel där man skulle göra saker och så drack vi en massa och hade de allmänt trevligt.
   Senare på kvällen blev vi sugna på att träffa annat folk så då for vi till Gielas. Första gången jag var dit då var de nå tyskar eller något inne i stugan så pratade med dem ett tag. Andra gången hade de kommit en hel del folk. Satt ute på bryggan där och var runt på stranden.
   Kvällen blev riktigt billig om man säger så, det var andra som skötte min förtäring. Efter några timmar eller nå sånt gick vi vidare till någon partybuss och satt där inne och drack och efter det gick vi till Nyborgstjärn och satt där en stund.
   Efteråt så fick jag ledsagarservice ”hem”.

 

   Onsdagen var det ju bal så då var man taggad för det. Tog visserligen en stund innan jag riktigt taggat till, men de finns väl orsaker till det.  Jag tror inte jag gjorde så mycket speciellt på dagen. Men på aftonen kom Henke och hämtade mig, vi for på Ok och sen till Mimmis mor där mimmi var och fixade till sig. Förberedde oss lite för promenaden in med lite dryck, så efter en stund där kring sex så kom Kristoffer med mercedesen. Den var så fruktansvärt snygg alltså! Svart cab, synd man inte har något kort på den.
   Det gick bra att ta sig in, man kände sig ju som en riktig stjärna där man gick och folk fotade som bara den. Till slut var vi inne och det var dags för välkomstdrink och fotograftering. Jag undrar vad vi drack för något, påminde lite om utspädd bacardi limón.
   Efter fotograferingen minglade man runt lite innan det var dags att sätta sig till bords och vänta på förrätten. Tog ju en stund innan alla kommit in och de som skulle fotografera sig.
   Maten var god, blev en hel del prat från Kristina Stenbro, men det är ju trevligt att hon vill uttrycka sig. Hon var väl inte helt hundra heller när de gäller nykterhet, men det var de iofs inte så många lärare som var heller, inte elever heller för den delen.
   De hade ett superbra erbjudande, att innan 22.00 kostade vissa saker 35 kr, så man sprang fram och tillbaka till baren, men skoj var de. Träffade ju hur mycket trevligt folk som helst. Efter en stund var även jag och sofia till konsum, hämtade bilen.
   Jaa, vad ska man berätta mer? Träffade som sagt folk man inte träffat på ett tag och hann prata hur mycket som helst. Vad hände mer då? Lättare att skriva efter foton, men dem är ju inte här dock. 
   Handlade även en grej i baren där i slutet som jag aldrig handlat och som jag tveksamt gör om igen. Det var inte riktigt på min level.
   Hur som helst, efter Laponia så blev det efterfest hos Sorselepojkarna som oftast. Fick skjuts så åkte BMW dit , Suzuki gillas alltid.


 


Kommentarer
Postat av: goodlook

ik snap het niet

2009-06-18 @ 20:12:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0