Studentveckan del 2

   Nu tänkte jag ta och publicera del två på studentveckan. Sist skrev jag ju om söndag - onsdag, (om vi nu ska räkna söndag som studentveckan. Hur som helst. jag räknade ut att det skulle bli för långt om jag skrev om hela veckan på ett inlägg. Det skulle nog inte vara så många som skulle orka läsa.

Torsdag var det tänkt att alla klasser och lärare skulle spela brännboll klockan 09.00 på morgonen. Men det blev då så att en i klassen dök upp. Såvitt jag vet ingen från Natur, Op, Fp Ts & Pb), Hr, Sp osv. Estet och flyg tror jag var där och ett par lärare har jag hört.
   Till skolan blev det då att man for. Åt avslutningslunch, får ju inte missa en gratis måltid. Dessutom var de ju som på balen, förrät, huvudrätt och efterrätt. Ifall jag inte minns fel förstås.
   Efter det så.. ja så for jag väl hem om jag inte minns fel. Eller hem och hem, gästis i de här fallet. Var även förbi kemin och blåste upp ballongerna och gav dem till Emma. Så då var de gjort. Efter det gick jag hem, fick sällskap av Stefan till ghettot för han skulle också hem.
   På kvällen skulle vi pynta flaket. Var förbi Sorselepojkarna en stund också före de för vi skulle pynta samtidigt så de passade ju bra. Så att satt där och pratade om de vanliga, om kvällen som varit, om folket som varit där och om andra roliga händelser.
   Sen så kom pappa och hämtade mig, då for vi till A-frakt och var där och slogs med mygg samt pyntade flaket och allt de där. Tog väl typ 2,5 timme eller något, men då vare ju en del att göra. Efter det så for jag tillbaka till Gästis och inväntade Stoffe, Amanda och Sebastian och så förstås Frida och Tommie. Men då dem kom så kom sorselepojkarna också så att då blev de inte en tidig kväll som jag hade tänkt. Eller ja, kring ett så somnade jag kanske, kanske något efter.

 

 

Fredagen var jag taggad! Direkt då jag vaknade blev de att prata med Sebastian lite, sen så sprang man och duscha för Hilda hade skrivit att hon typ var i arvidsjaur och skulle bara förbi på Orren sen kom hon. Så att då gatt man ju vara färdig. Men då när jagh ade duschat märkte jag att jag inte hade något bälte, de satt jag på jeansen som var uppe hos Stoffe. Men som tur var var dem vakna så jag slapp väcka dem. Nog kunde de gått utan, men risken är ju att.. ja..
   Hur som helst, Hilda anlände till Gästis, sen gick vi till nyborgsskolan där vi skulle möta Ramona men hon var inte där ännu så vi gick och mötte henne. Sen gick vi alla tre upp till Gabban där nästan hela klassen var. Där blev de champagne, bål, vin och cider och lite allt möjligt. Sen fick vi skjuts av Lars till kyrkan. Så vi var då där i tid i alla fall. Då var de bara att sitta och vänta.
   Sen efter kyrkan gick man ut, träffade föräldrarna osv och sen så fick man skjuts till skolan och började fixa lite på lastbilen igen utanför fordonshuset. Sen gick vi in i klassrummet, fick betyg och fikade lite och sjöng nå sånger. Sen var de upp till aulan, lyssnade på rektorns tal och sånt. Sen sjön vi i BF en sång för allihopa ;p
   Efter det gick vi ut på trapporna och sjöng två och en halv sång. Efter det var de presenter och allt sånt där, fotograftering och allt möjligt, riktigt skoj! Sen var de upp på flaket som gällde. Vi och Fpts3 for sist, men inte gjorde de någonting. I typ 90-110 minuter tror jag vi var ute på flaket. Hur roligt som helst, dock en aning vingligt. Skyll på vägarbetet! 
   Sen städade vi och sen var de dags att fara på Laponia och äta där vi hade bokat bord. Maten vi åt där var god, vi åt nån buffé så det var ju som dagens rätter som gällde. Men Laponia har bra standard så det var ju helt okej.
   Efteråt for jag till gästis, skickade hem nå saker med mamma och sen for dem på ärenden på samhället. Då gick jag in och där satt dem, stoffe amanda och sebbe. De sa att vi skulle till Sorselepojkarna så att det var ju bara att följa med. Jag hade lite svårt att bestämma mig vad jag skulle medbringa, men det blev då i alla fall en kasse med dryck istället för ryggsäcken.
   Hos Sorselepojkarna var det lite blandat med folk, blev där en stund och sen var de dags för klassfest. Det var riktigt trevligt, men blev ju inte alltför länge eftersom vi skulle på Laponia också. Jag var även en snabbis till Sorselepojkarna under kvällen. Där blev de en aning med förfriskningar.
   Sen då på Laponia, man har ju som börjat känna sig bekväm där och man kan rutinerna efter alla gånger man varit där, det är ju inte bara en. Synd att de börjat vara på gamla discot så mycket, men nu har de varit i restaurangen senaste två gångerna och det känns mycket bättre, mindre trångt och bättre bar där.
   Så att, kvällen var underbar! Stod ju som vanligt vid baren en hel del, var runt och minglade och ut och tog luft då och då, blir varmt. Vet inte om jag hann dansa sådär jättemycket, men tillräckligt i alla fall. Kvällen flög bara förbi, det gick riktigt fort. Skriver som jag gjorde på onsdagen. Träffade en hel massa folk som jag inte träffat på länge, språkade, pratade och en massa sånt, det var en (o)förglömlig kväll.
   Som alltid eller oftast blev det efterfest hos Sorsele sen. Där fortsatte de roliga i några timmar. Enligt korten var jag där ungefär nästan tre timmar trots att det kändes som högst en, men det är ju ett bra tecken, tror jag då i alla fall. Träffade en hel massa folk där också, det brukar ju oftast bli mycket folk hos pojkarna där.
   Trodde att det här skulle bli sista festen hos dem i den lägenheten, men så blir de inte, som det ser ut nu i alla fall. Jag veti nte mer vad jag kan säga om kvällen. Den var kul, skojig, rolig och allt positivt som finns att säga med ord.

Jag skriver som jag skrev tidigare. Det är tråkigt att veckan gick så pass fort, hade gärna återupplevt den igen i slowmotion. Jag vill även åter igen tacka BF3 och alla i min omgivning som gjort veckan så rolig.

Efter tre år i skiten
nu börjar man vara sliten
Nu ska vi ut i arbetslive
bevisa vad vi kan, efter alla prov vi skrive
BF3 09, klassen som alla kommer att minnas
kommer inte längre nu att finnas :-/

 

 

Sen vill jag även tacka alla klasserna! Jag börjar med de som finns i C-huset, eller då i alla fall har hemklassrummet där. 


Tack OP3 för att ni tillbringat oerhört många luncher med oss på BF, förgyllt våran tid och funnits härbredvid.


Tack HR3 för allt, ni har varit en rolig, trevlig och vänlig klass. Er har man även tillbringat en del luncher med.


Tack Sp3Ek, ni är en riktigt härlig klass med en sammanhållning man beundrar.
Tack Sp3Sa för eran härliga humor, ni är ju trots allt en kvinnosextett. (misstolka inte)

 

Tack även till Na3 för att ni stått ut med en stalker, tack för att jag fått lära känna många av er bra och bättre. Trots att ni princip varit uti eluttage..

 

Tack Fppb3, FpTs3 och SmBp3 för de år vi haft kärnämnen med er. Det är ju tack vare er vi fått sluta många lektioner tidigare än tänkt .

 

Tack även Flyg3 Na & Nb, har varit trevligt att ha er på skolan. Har ju även lärt känna några av er, och det har inte varit fy skam direkt!

 

Tack ESBD3 för att ni så tappert hållt kiosken öppen! Bra innehåll, öppettider och trevlig personal, vad mer kan man begära?

 


  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0