Lyckselemarknad, arbetslös & Järvträsk

Det vi får börja med nu är att tagga för den enorm roliga Lyckselemarknaden som väntar framför oss. Blir allt som planerat så åker vi med bil imorgon förmiddag så att vi hinner se marknadsområdet imorgon istället för på lördag. Så det blir perfekt! Jag är hur taggad som helst och det ska bli enormt roligt att träffa allt spännande folk där som man inte så ofta ser.
Det ska definitivt bli en höjdpunkt såhär i början av Mars. Blir förmodligen där till söndag men vi ser väl vad som händer och sker. Boende finns och mat och dryck ska väl inhandlas så det blir ju spännande. Kul att gå på ett relativt nybyggt Ica och inte de vanliga gammhärkes som man är van vid.







Jag är förövrigt fortfarande arbetslös fortfarande och det känns väl mindre kul. Det är väl helt okej att ha lov då skolungdomarna ha lov, men annars då? Vad gör man då? Fördriver tid med andra projekt som inte leder så långt. Så det jag har gjort sen efter helgen är att vara i Järvträsk och njuta av lugnet. Träffat familjen, kört skoter, skottat snö med traktorn, tagit promenader, hälsat på folk i byn osv. Det är väl som det i sin korthet.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0