Hiphopkonsert Piteå, cruising Luleå

Det börjar kännas som man hunnit med en hel del under de senaste veckorna. April och Maj blev trots allt en rätt händelserik månad. Det känns ju riktigt kul.
Förra fredagen åkte jag till Piteå med några vänner, var och åt på Max och sen var det dags för att gå mot Kårhuset för en Hiphopkonsert med Fabriken. Det var en riktigt härlig kväll. Atmosfären, musiken, stämningen och publiken var hur härlig som helst. Jag hade givetvis kameran med men fotona blev inte alltför bra, filmerna däremot blev nog aningen bättre.
Efter konserten väntade ett äventyr på Ankar's samt lite andra lustigheter som dök upp.
Lördagen var det dags för födelsedagsmiddag för en kompis som fyllde tidigare under veckan. God mat, trevligt sällskap och nästan bra väder. Blev en trevlig kväll med utgång på Kalles krog eller Karlskälla, Piteå som det så vackert heter på kontoutdragen.
Söndagen blev lite lugnare med chill i lägenheten. Måndagen gick jag på stan något tag innan bussen gick hem till Arvidsjaur.
Veckan har lustigt nog gått rätt fort trots att jag inte gjort så mycket. Varit i lägenheten, tagit promenader, umgåtts med kompisar osv osv. Inte alltför ovanlig vecka.
I fredags var man en sväng på Ishallsmässan och tittade, var ju helt okej. Blev aldrig att gå dit förra året så tog chansen i år då man ändå hade möjligheten. Sen på lördagen så var man bjuden på middag hos några vänner. Åt fläskfilégratäng, det var riktigt gott. Specialrecept från Tidavad :) Spelade även Med andra ord så det var ju trevligt. Efteråt så var vi ute och åkte med en kompis som precis varit uppe i Heart of Lapland och hämtat en bil. Så det var ju som kul att åka volvo :)

Sen ute på samhället så träffade vi en annan kompis och blev tillfrågad om att vara chaufför på Luleå Cruising. Så med lite överläggning så tackade jag ja och sen for man hem, bytte om och sen drog vi :) Har bara varit i Luleå stad några få gång i mitt liv och aldrig på cruisingen så det var ju spännande. Trots allt så gick det hur bra som helst att köra. Körde runt som hela natten. Vid 5-6 var vi hemma i Arvidsjaur igen.
Otroligt vad poliser som var ute, men det är väl bra antar jag. På gruset eller grusan eller vad det nu kallas så var det ett 15-20-tal poliser som sprang runt endast där. Fullt av knarkhundar var det också.
Antar att det var en lyckad crusing för det var då fullt av bilar ett par timmar under midnatten. Har ju aldrig varit där så vet inte vad som är mycket och vad som är lite bilar, men känns som det var helt okej. Träffade en hel del folk också det var ju trevligt.
Nu blir det att städa ihop här lite innan man får besök. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0